Personaleforum om ny ferielov

Indhold

Tema: Den nye Ferielov

Vi inviterer hermed til netværksmøde i Kooperationens Personaleforum, hvor vi denne gang sætter fokus på den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020. Vi vil komme ind på, hvordan den nye ferielov påvirker processerne hos jer samt give et grundigt overblik over ændringerne og de vigtigste opmærksomhedspunkter, som vi allerede nu skal begynde at forberede os på.

Målgruppe og tema

Kooperationens Personaleforum henvender sig til dig, der i det daglige beskæftiger sig med reglerne for ansættelse, overenskomster og aftaler på virksomhederne. Som deltager i Personaleforum vil du være opdateret på:

• Ny lovgivning inden for HR-området og dens praktiske konsekvenser
• Den seneste retspraksis
• Nyt fra EU

Ud fra hvad der rører sig her og nu i vores medlemsvirksomheder, i Folketinget eller hos Kooperationen, tager vi på hvert møde et emne med særlig aktualitet op til behandling og denne gang bliver der sat fokus på den nye ferielov.
Der vil være møde i Kooperationens Personaleforum i København og i Aarhus. Møderne vil blive holdt som ”gå-hjem-møde” i tidsrummet 13-16.

Oplægsholdere

Konsulent Sanne Aakermann
33557746
sao@kooperationen.dk

Konsulent Lykke Elise Pedersen
33557749
lep@kooperationen.dk

Pris

Materiale og deltagelse er gratis for Kooperationens medlemmer, og du er meget velkommen til at dele invitationen med din kollega.
Ved manglende afbud opkræves kr. 500,00.

Tidspunkt og tilmelding

Den 1. oktober 2019, kl. 13-16 Kooperationen, Reventlowsgade 14,5. sal 1651 København V
Den 3. oktober 2019, kl. 13-16 via Skype