Saving Jobs!

Projektet Saving Jobs! har til formål at forbedre mulighederne for at omdanne virksomheder til medarbejderejede kooperativer.

Det første møde i det europæiske projekt "Saving Jobs!" fandt sted i Manchester (Storbritannien) den 5.- 6. september 2016. Projektet har til formål at forbedre mulighederne og forenkle betingelserne for at omdanne virksomheder til medarbejderejede kooperativer og samtidig skabe opmærksomhed omkring fordelene ved den kooperative organisationsmodel.

Projektet blev afsluttet i februar 2018. Under projektperioden blev arbejdet med at overføre viden og erfaringer på området fra Spanien til partnerlandene, henholdsvis Storbritannien, Polen og Danmark, der alle er lande med langt mindre erfaring inden for generationsskifte problemer og overførsel af konkurstruede virksomheder til medarbejderejede kooperativer. Spanien har en lang tradition inden for dette område som følge af landets økonomiske kriser, virksomhedskonkurser og generationsskift.

Læs rapporten Transfer of Enterprises to Worker Cooperatives - A Public Policy Focus

 

LOGO SAVING JOBS SMALL
Dette projekt er støttet af EU-Kommissionen.
Denne skrivelse afspejler alene Kooperationens synspunkter og EU-Kommissionen kan ikke holdes ansvarlig for brug af indholdet.