Start virksomhed

Vi hjælper iværksættere, der vil starte en kooperativ, demokratisk ejet virksomhed med rådgivning, kontorplads og et gratis iværksættermedlemskab. Læs mere om vores iværksættertilbud nedenfor.


Vil I starte en virksomhed der ejes og drives af sine medarbejdere, kunder, leverandører eller lokalsamfundet? I Kooperationen er vi eksperter i organisering, ledelse og virksomhedsudvikling baseret på demokratisk ejerskab. Vi tilbyder sparring, rådgivning og netværk til iværksættere, og vi samarbejder tæt med andre dedikerede virksomheder, organisationer og rådgivere om at styrke det danske økosystem for demokratisk iværksætteri. 

Sparring, rådgivning og netværk

Vi tilbyder hjælp og sparring til at få jeres nye idé godt i gang. Vi udbyder også løbende kurser, iværksætterforløb og arrangementer, og kan formidle kontakt til relevante eksperter eller mere erfarne iværksættere. Har I brug for et råd til forretningsmodellen, jeres organisering og ledelse eller de juridiske rammer? Så kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Udfyld vores iværksætterformular eller skriv direkte til Martin B. Justesen på mbj@kooperationen.dk

Kontorfællesskab

I samarbejde med Andelskassen Fælleskassen har vi startet Danmarks første kontorfællesskab for demokratiske iværksættere. Her kan iværksættere leje en kontorplads på fordelagtige vilkår og få adgang til inspiration, netværk og sparring, der kan hjælpe dem videre på deres iværksætterrejse. Som beboer i Demokrati Lab er det muligt at indlede sin lejeperiode med op til 6 måneders gratis husleje i form af et sponsorat fra Fælleskassen. Læs mere her.

Iværksættermedlemskab

Et års iværksættermedlemsskab koster 1.000 kr. Når perioden udløber, overgår I automatisk til et betalt medlemskab.

Iværksættermedlemskabet giver bl.a. adgang til:

  • Fast iværksætterkontaktperson
  • Kvartalsvise vejlednings- og sparringsmøder om virksomhedsudvikling
  • Adgang til sparring om demokratisk ledelse, organisering, selskabsret mv.
  • Kurser, arrangementer og netværksaktiviteter for medlemmer
  • Synlighed i nyhedsbrev og på sociale medier

Skriv til Martin B. Justesen på mbj@kooperationen.dk for at høre mere. Eller meld jer ind her