Kursus i bestyrelsesarbejde for kooperativer

9. marts 2022 kl. 10:00 - 10.03.2022 kl. 13.00

Kooperationen holder kursus for bestyrelsesmedlemmer i medlemsvirksomhederne.

Formålet med kurset er at sætte fokus på ansvaret og rollen som bestyrelsesmedlem i en virksomhed eller en organisation.

På kurset gives der overblik over det juridiske og det økonomiske ansvar. Vi drøfter også, hvordan man som medlem kan arbejde videre med at sikre den gode dialog og det konstruktive samarbejde i bestyrelsen. Kurset vil inspirere bestyrelsesmedlemmerne til at kigge på egen rolle i bestyrelsen. Endelig vil man løbende på kurset få tips til prioriteringen af sin egen tid og engagement i rollen som bestyrelsesmedlem.

Undervisere på kurset er Sanne Aakermann Østrup, der er konsulent i Kooperationen og advokat Ole Borch, der selv har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder.

Ole Borch beskæftiger sig med en række aspekter i bestyrelsesarbejdet og er forfatter til bøgerne ”Ny i bestyrelsen” og ”Succes i en dansk bestyrelse”. Bogen ”Succes i en dansk bestyrelse”, der kan downloades på en smartphone eller en tablet, er en del af kursuspakken.
Undervisningsformen vil være baseret på konkrete eksempler og cases, og man vil som deltager også få mulighed for at prøve kræfter med en række dilemmaer fra virkeligheden.

Kurset starter den 9. marts 2022, kl. 10.00 og slutter den 10. marts 2022, kl. 13.00.

Pris for kurset: 2.750 kr. (inkl middag og overnatning)

Kurset er allerede overtegnet, men du har mulighed for skrive dig på ventelisten.

Læs mere og tilmeld dig til ventelisten her.