Godmorgen-møde 25. januar 2024

 

 

Kooperationens inviterer til Godmorgen-møde i samarbejde med Bedre Psykiatri: Når medarbejderen er pårørende til én med psykisk sygdom

Torsdag den 25. januar 2024, kl. 9.00 - 9.40, inviterer vi igen til Godmorgen-møde. Denne gang får vi besøg af landsformand Mads Egholm fra Bedre Psykiatri, landsforeningen for pårørende, der vil komme med gode råd til arbejdsgivere, der har ansatte, der er pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

Her vil I få viden om, hvad pårørende typisk oplever af udfordringer og om, hvad I som virksomhed kan gøre for at undgå blandt andet sygefravær og opsigelser, hvis I har pårørende på jeres arbejdsplads. Vi vil også se nærmere på i, hvilke situationer en medarbejder, der er pårørende, kan have ret til frihed eller eventuelt mulighed for at aftale orlov med arbejdsgiver.

Godmorgen-mødet afholdes som et live webinar, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Oplægget har en varighed af ca. 30 minutter, og derefter vil der være mulighed for spørgsmål og erfaringsudvekslinger for dem, der har lyst.

Deltagelse er gratis, tilmelding er nødvendig. Se linket til tilmelding for neden. 

Har du forslag til et emne for vores godmorgen-møde, er du meget velkommen til at sende det til os på kontakt@kooperationen.dk.