Bestyrelseskursus

Indhold

NY KURSUSDATO MELDES UD SÅ SNART DEN ER FASTLAGT!

Kursus for bestyrelsesmedlemmer i medlemsvirksomheder

Kooperationen holder kursus for bestyrelsesmedlemmer i medlemsvirksomheder. Formålet med kurset er at sætte fokus på deltagernes rolle og ansvar som bestyrelsesmedlemmer. På kurset vil vi dels konkretisere det juridiske og økonomiske ansvar hos bestyrelsesmedlemmer, dels udfolde rollen som bestyrelsesmedlem, således at du som deltager inspireres til løbende at udvikle din egen rolle som bestyrelsesmedlem. Og endelig vil vi løbende på kurset give tips til prioriteringen af din egen tid og engagement i arbejdet som bestyrelsesmedlem.

Emnerne vil blandt andet være:

  • Hvordan foregår bestyrelsesarbejde i praksis? Hvad forventes der af mig som bestyrelsesmedlem? Og hvad kan jeg som bestyrelsesmedlem forvente mig af omverdenen?
  • Hvornår og hvordan kan jeg ifalde et ansvar? Hvilke situationer skal jeg være særlig opmærksom på?
  • Hvilke nøgletal og anden information om virksomheden skal jeg som bestyrelsesmedlem som minimum have kendskab til?
  • Hvor meget må jeg stole på min mavefornemmelse?

Underviser og form

Underviser på kurset er Ole Borch, der er advokat og tidligere partner i advokatfirmaet Bech-Bruun. Ole Borch driver i dag sin egen advokat virksomhed. Ole Borch har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder.

Ole Borch er endvidere forfatter og udgav i 2015 bogen: ”Ny i bestyrelsen - en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet”. I 2017 udgav Ole Borch en digitaliseret bog med titlen: "Succes i en dansk bestyrelse". Bogen, som kan downloades på en smartphone eller en tablet, er en del af kursuspakken.

Undervisningsformen vil være baseret på konkrete eksempler og cases, og man får som deltager også mulighed for at prøve kræfter med en række dilemmaer fra virkeligheden. Synes du, det lyder spændende, og vil du gerne vide mere om de forhold, der er gældende, når man er bestyrelsesmedlem, er dette kursus for dig.

Målgruppe

Kurset er særlig målrettet nye bestyrelsesmedlemmer, eller bestyrelsesmedlemmer der ikke tidligere har været på kurset. Kurset er åbent for alle interesserede i Kooperationens medlemsvirksomheder.

Tid og sted

Torsdag den 23. maj 2019 kl. 10.00 – fredag den 24. maj 2019 kl. 13.00.
Odense, Odeon Kultur- og Konferencehus,  Odeons Kvarter 1

Undervisere

Ole Borch, advokat, Borch & Elverdam Advokatanpartsselskab.
Fra Kooperationen deltager konsulent Sanne Aakermann Østrup.

Deltagerpris

2.750 kr. inklusiv forplejning og overnatning.
I kursusprisen er indregnet tilskud fra uddannelsesfonden.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er torsdag den 11. april 2019.

Der er 16 pladser på kurset. Tilmeldingen er bindende.