Den Kooperative Retshjælp

Står I og mangler juridisk rådgivning til jeres startup, virksomhed eller civilsamfundsorganisation? I Den Kooperative Retshjælp kan i få gratis hjælp til at komme på rette vej.


Den Kooperative Retshjælp er et samarbejde mellem Kontra Advokater og Kooperationen. Initiativet har til formål at gøre juridisk rådgivning lettere tilgængelig for mindre og nystartede kooperativer, socialøkonomiske virksomheder og civilsamfundsorganisationer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Retshjælpen tilbyder mundtlig rådgivning og sparring, hvor deltagerne kan gennemgå en sag med en advokat, modtage en juridisk vurdering og rådgivning om, hvilke muligheder der er i forhold til selskabsformer ved opstart, muligheder for omstrukturering, fortolkning af vedtægter mv. samt gode råd til, hvordan de kommer bedst muligt videre. Der vil ikke være tale om decideret sagsbehandling.

Hvem kan deltage?

Retshjælpen er målrettet mindre og nystartede kooperativer, socialøkonomiske virksomheder og civilsamfundsorganisationer samt iværksættere, der endnu er på idéstadiet.

Tid & sted

Arrangementerne foregår jævnligt i København og bliver annonceret i vores nyhedsbrev og på vores hjemmeside. Iværksættere fra resten af landet vil have mulighed for at få rådgivning online. 

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig Den Kooperative Retshjælp ved at udfylde en kort formular med information om din virksomhed og det emne, du ønsker sparring om. Kryds dato du ønsker at tilmelde dig, af inde i formularen.

Tilmeld dig den Kooperative Retshjælp