Socialøkonomisk Alliance på Folkemødet

18. juni 2022 kl. 11:00

Sammen med fire andre organisationer danner Kooperationen Socialøkonomisk Alliance, hvor målet er at sætte socialøkonomien på dagsordenen på Folkemødet. Det gør vi gennem en debat under overskriften ’Arbejdskraftmangel og socialøkonomiske virksomheder - en del af løsningen?’ som er lørdag den 18. juni 2022 fra kl. 11.00 i Kommunernes Telt.

Om debatten

Manglen på arbejdskraft i Danmark er kommet højt op på listen over centrale udfordringer. Samtidig står titusindvis af mennesker og længes efter at få en plads på arbejdsmarkedet, men er forhindret i det, fordi de ikke kan arbejde på fuld tid og med fuld effektivitet pga. fysiske eller psykiske udfordringer. Socialøkonomiske virksomheder er specialister i at skabe jobs til netop disse mennesker, men hvor stort er potentialet og hvad kan man som kommune gøre for at både afhjælpe en del af manglen på arbejdskraft og samtidig hjælpe mennesker væk fra langvarig offentlig forsørgelse til et rigtigt job?

Deltagere

Dorte Bukdahl – leder af Copenhagen Dome
Villy Søvndal - formand for social- og arbejdsmarkedsudvalget, Kolding Kommune
Maria Bødker Boje - jobcenterchef, Københavns Kommune
Mikkel Holmbäck - direktør, Glad Fonden
Christina Grøntved - direktør, Incita

Læs mere her 

Kontakt Peter Kellermann Brandorff på pkb@kooperationen.dk eller tlf. 22 25 03 53 for at høre, hvordan vi kan samarbejde om events til Folkemødet 2022.