Demokratisk iværksætteri og kvindelige rollemodeller

26. maj 2022 kl. 14:00 - 15:00

Hvordan ser en iværksætter ud? Og hvad er demokratisk iværksætteri?

Kooperationen deltager i TalkTown den 26. maj 2022.

Vi inviterer til samtale om, hvad demokratisk iværksætteri er og vi bryder med stereotype forestillinger, som især kvindelige og minoriserede iværksættere møder.

Panelet vil dele erfaringer og komme med konkrete råd til, hvordan man starter en demokratiskejet virksomhed

Panel:

• Elsa Brander, konsulent Kooperationen og projektleder på ØreXund Excubator

• Natalia Eugenia Araya, selvstændig iværksætter og stifter af Natwork, deltager i ØreXund Excubator og styrelsesmedlem af Dansk Kvindesamfund

• Laura Klakk, Log Ladies

Praktisk

Det er gratis at deltage.
Dato og tid: 26. Maj 14:00-15:00
Sted: Onkel Dannys Plads, København
Format: Paneldebat som også livestreames via Talk Towns hjemmeside 
Arrangør: Kooperationen
Ved spørgsmål: Helena, hgh@kooperationen.dk

Om Talk Town

Talk Town er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme; et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring; et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.

Talk Town er scenen, hvor alle lige fra faglige organisationer, græsrødder, medier, politiske partier, aktivister, foreninger til enkeltpersoner tager ordet. Festivalen er åben for alle, både dem, der allerede beskæftiger sig med køn, ligestilling og feminisme - og dem, der er nysgerrige på det.

Kvinderådet står bag Talk Town festivalen. Læs mere

Om Ørexund Excubator

ØreXund Excubator er et gratis iværksætterforløb målrettet folk, som ønsker at blive iværksættere eller starte en demokratiskejet virksomhed. Projektet skal foranledige den regionale vækst af demokratisk ejede og styrede virksomheder, som er både mere produktive, modstandsdygtige og miljømæssigt bæredygtige end andre virksomhedsformer. ØreXund Excubator er et samarbejde mellem Kooperationen, svenske Coompanion Skåne og Tænketanken Demokratisk Erhverv. Projektet er støttet af EUs Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak -pulje, der uddeler midler til samarbejder på tværs af Øresund, Skagerrak og Kattegat.

Læs mere om ØreXund Excubator