Gratis vejledning til RSV'er

25. juni 2020

Frem til den 31. august tilbyder Kooperationen gratis vejledning til Registrerede Socialøkonomiske Virksomheder om, hvordan de korrekt rapporterer på registreringsordningens særlige krav i deres årsrapport. Med tilbuddet ønsker vi at gøre det hurtigt, nemt og gratis for RSV'er at få styr på deres afrapportering. Vi mødes på Zoom og gennemgår lovens centrale krav på 30 minutter inklusiv tid til spørgsmål. Efterfølgende sender vi vejledningsmateriale på skrift, så I har det til næste år.

Ønsker I gratis vejledning så udfyld formularen, som I finder her på vores hjemmeside

Socialøkonomiske virksomheder har siden 2015 kunnet lade sig registrere hos Erhvervsstyrelsen, hvis de efterlevede specifikke krav til deres virksomhedsdrift og organisering. Der findes i dag 560 RSV'er i Danmark. Med tilbuddet om gratis vejledning håber Kooperationen at kunne forbedre kvaliteten af RSV'ernes årsrapportering og hjælpe virksomhederne til at få mere ud af deres status som RSV.
Mandag den 31. august 2020 er den (corona-udskudte) frist for indsendelse af årsrapport for virksomheder, der har afsluttet deres regnskabsår den 31/12 2019.