Velkommen i DEMOKRATILAB til Helium Living

6. december 2022

Den 15. november 2022 flyttede Aske Haslund Fabech fra Helium Living som ny beboer i DEMOKRATI LAB med gratis husleje i de første 6 måneder sponseret af Fælleskassen.

Helium Living vil gøre det attraktivt at leve på mindre plads med pladsoptimerende indretningsprodukter, der skaber synergi mellem funktion, æstetik og kvalitet.

Helium Living af nystiftet med en ambition om et medarbejderejet kooperativ, hvor medarbejderne tager de store beslutninger på demokratisk vis og har anciennitetsbaseret medejerskab.  

Demokrati Lab er et laboratorium og et tiny kontorfællesskab for demokratisk iværksætteri, skabt i samarbejde mellem Fælleskassen og Kooperationen.

Det spirer lige nu med iværksættere, der vil starte og eje deres virksomhed demokratisk sammen med andre, fx som en medarbejderejet virksomhed. Vi kalder dem for pionerer, fordi de gentænker og bygger videre på en ejerform, der har sat tydelige spor i udviklingen af det danske samfund, men som i alt for mange år har været glemt. Derfor skal de have hjælp! 

I DEMOKRATI LAB kan demokratiske iværksættere leje en kontorplads på fordelagtige vilkår og få adgang til inspiration, netværk og sparring, der kan hjælpe dem videre på deres iværksætterrejse. 

Målet er at vi sammen kan skabe et måske lille, men betydningsfuldt fællesskab, der kan sætte demokratisk iværksætteri på dagsordenen og løfte udviklingen af morgendagens demokratiske virksomheder. 

DEMOKRATI LAB bor i Hal 3 i Demokrati Garage (København NV). Dermed er vi også en del af et større fællesskab og mødested for demokrati og deltagelse. 

Nysgerrig?

Læs mere om Fælleskassen her: https://faelleskassen.dk/nyheder/nyheder/demokrati-lab/

Læs mere om Helium Living her: https://heliumliving.dk

Aske Helium Living 300X400px