Tre kooperative videoer

3. september 2020

CoopStarter 2.0 projektet er netop afsluttet, og resultatet af projektgruppens store arbejde kan ses på starter.coop, hvor der frit kan hentes et omfattende materiale både i form af vejlednings- og undervisningsmateriale og informationsmateriale på skrift, som digital pakke til download, videoer og andet. Materialet kan bruges af kooperative organisationer, der rådgiver iværksættere og også direkte af unge iværksættere, der gerne vil starte kooperativ virksomhed.

Kooperationen har været med i CoopStarter projektet helt fra starten i 2013, og det slutter ikke her. Kooperationen ser frem til at arbejde videre med konceptet, der er et bredt europæisk samarbejde. CoopStarter projektet har sat sit aftryk på den kooperative verden både i Europa, men også internationalt. Projektet har nemlig inspireret til opstart af andre projekter med fokus på unge, iværksætteri og kooperativer, på baggrund af CoopStarters idéer, metoder og ikke mindst omfattende materialer. Et af projekterne, som er skabt på baggrund af CoopStarter er den kommende Coopedia Knowledge Base, som meget snart bliver tilgængelig.

Kooperationens CoopStarter ambassadører skulle have afholdt tre workshops i maj måned 2020 som afslutning på CoopStarter projektet 2.0, men de kunne af gode grunde ikke gennemføres. Derfor satte vores to dygtige ambassadører, Julie Munk Porsmose og Daniel Aarup Kristensen, sig for at producere tre videoer, som inspiration til jer, der går med tanker om at starte kooperativ virksomhed.

De tre videoer kan ses her.