Online konference om fremtidens arbejdsliv

5. januar 2021

Vil du lære mere om dilemmaerne for fremtidens vidensarbejdere, så log ind, lyt, og spil med!

Brug en morgen (eller fem) på at gå til online-konference om fremtidens arbejdsliv – og få en smagsprøve på tre virtuelle dilemmaspil om, hvordan nye typer af dilemmaer opstår med den teknologiske udvikling og den øgede brug af fleksible ansættelsesfomer.

Log ind på konferencen hver morgen i uge 6 og hør om nye tendenser på arbejdsmarkedet for vidensarbejdere, både de bekymrende og de positive. Du kan blandt andet blive klogere på vidensarbejdere og atypisk beskæftigelse - hvordan ser det ud nu – og i fremtiden?, kooperativer - hvordan placerer de sig i konkurrencen med traditionelle virksomheder og værdidrevne organisationer og arbejdsintensivering - hvordan undgår man at arbejde sig i knæ?

Tilmelding

Tilmeldingslink: https://events.ruc.dk/siv

Tid og sted

Den 8. - 12. februar 2021, hver dag fra kl. 8.30 - 10.00

Målgruppe

Konferencen henvender sig til fastansatte, løstansatte, atypisk ansatte, arbejdsgivere, politikere, fagbevægelser, HR, journalister, studerende – og alle andre, der interesserer sig for de nye tendenser på arbejdsmarkedet.

SIV-projektet

Bag konferencen står forskningsprojektet Socialt Innovativt Vidensarbejde (SIV) – et tværsektorielt samarbejde, der forsker i tendenser på fremtidens arbejdsmarked.

Projektet er støttet af Innovationsfonden. Projektets parter er: Roskilde Universitet, Teknologisk Institut, Actee, PROSA og Kooperationen.

Yderligere information

Forskningsleder Katia Dupret, katia@ruc.dk, 46 74 36 66

Elsa Brander, eb@kooperationen.dk

Projektets hjemmeside: www.futureknowledgework.com