Kooperationen har fået stort EU projekt

18. oktober 2023


Kooperationen deltager sammen med syv europæiske partnere i projektet SKI.F.T. - Skills for transition finansieret af EU kommissionen.SKI.F.T.
- Skills for transition - increasing the impact of small social economy enterprises handler om at understøtte udviklingen af små og mikro socialøkonomiske virksomheder (SMV'er) og kooperativer til grøn omstilling. Formålet er at bidrage til udviklingen af nye forretningsmodeller i den cirkulære økonomi og engagere virksomhederne i grønne omstillingsaktiviteter.

SKI.F.T. vil tilbyde kooperative og socialøkonomiske virksomheder med færre end 50 ansatte sparring, forretningsudvikling og økonomisk støtte til at tilpasse deres forretningsmodeller. Projektet skal understøtte virksomhedernes arbejde med lokale og grønne værdikæder, og styrke dem i deres kommunikation gennem dokumentation og synliggørelse af deres resultater.

Projektet vil blandt andet gavne Kooperationens medlemmer i form af ny viden om grøn omstilling i forhold til kooperativ organisering. I projektet vil virksomheder, herunder medlemmer af Kooperationen kunne få rådgivning og direkte finansiering til bl.a. koncept- og erfaringsudvikling, der fremmer grønne omstillingsaktiviteter, samt adgang til coaches og forretningseksperter m.m.

Læs mere om projektet her