Den Kooperative Håndbog

2. juni 2021

Solen skinner og sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er godt nyt for de læselystne. For få uger siden udkom Pelle Dragsteds spændende bog om fællesejede virksomheder, og nu barsler Kooperationen med sin egen bog om de danske kooperativer.

Den 24. juni 2021 lancerer Kooperationen Jacob Rask og Helene Gjerdings bog om Kooperativer i Danmark; Den Kooperative Håndbog – Iværksætteri i fællesskab.

I bogen møder du nogle af de mange danske kooperativer, som trives i bedste velgående, trods Corona-pandemi og økonomisk ustabilitet. Medarbejdere fra 15 forskellige danske kooperativer fortæller bl.a. om, hvorfor de har valgt at organisere sig som et kooperativ, og hvilke erfaringer de har gjort sig.

I bogen finder man nyttige værktøjer, der kan bruges til at komme godt fra start med iværksætteri i fællesskab. Her finder du viden og praktisk know-how, der hjælper nystartede kooperativer med at skærpe forretningsidéen, crowdfunde selskabskapital, vælge den rigtige selskabsform og træffe demokratiske beslutninger. Bogen skal derfor både inspirere kommende iværksættere og hjælpe dem, som allerede har taget beslutningen om at skabe noget i fællesskab.

Bogen er lige kommet fra pressen og blækket knapt tørt, men vi glæder os til at ser jer til bogreceptionen, så vi alle kan fejre udgivelsen på behørig vis.

Vi mødes kl.17.00 på Ryesgade 23 hos Logik & Co.

Der vil være mulighed for at købe bogen, høre fra forfatterne og nyde lidt musik og forfriskninger.

Vi sørger for at arrangementet kan afholdes forsvarligt i forhold til Corona-situationen. I bedes derfor tilmelde jer arrangementet på forlaget Nemos Facebook side. Det hjælper os med at holde styr på antal gæster. Skriv endelig, hvis du/I har andre spørgsmål vedrørende arrangementet.

Bogen kan i øvrigt også købes her.

Vi glæder os til at se jer!