Bløde og hårde værdier

25. juni 2020

Vil du være med at styrke dine kommende medarbejderes bløde kompetencer?

Sammen med partnere fra Spanien, Italien, Belgien, Grækenland og Litauen er Kooperationen i gang med at designe og udvikle et såkaldt serious game. Spillet skal bringe studerende, universiteter og virksomheder i spil til at fremme gode arbejdsvilkår for nyuddannede ved at udvikle deres bløde kompetencer og gøre dem mere attraktive på arbejdsmarkedet.

I dag vælger flere og flere virksomheder at kombinere hårde og bløde kompetencer ved at give deres medarbejdere muligheden for at vokse både på det faglige, men også på det personlige plan. Flere og flere arbejdsgivere efterspørger i dag højtuddannede medarbejdere med bløde kompetencer som blandt andet kommunikation, samarbejde, kreativitet og kritisk tænkning. Denne tendens spås at blive forstærket over det næste årti. Du kan læse mere om projektet her.

Vi har behov for din hjælp for at finde ud af, hvilke forventninger du og din virksomhed har til fremtidens medarbejdere ved at svare på denne undersøgelse. Undersøgelsen er på engelsk og tager fem min.