Master Class effektmåling

18. oktober 2023

Master Class i effektmåling med undervisning i Malmö og digitalt.

Sveriges største tværsektorielle vidensaktør inden for effektmåling udbyder nu et Master Class forløb, der er åbent for danske deltagere. Som medlem af Kooperationen kan I deltage til en attraktiv pris og herudover få refunderet en del af kursusudgiften.

Effektfults Impact Master Class er en uddannelse, der er specielt designet til dig, der er klar til at tage et større skridt inden for emnet effektmåling. Trin-for-trin vil du i løbet af seks workshops styrke din viden og føle dig mere sikker på både teorien bag effektmåling og den praktiske implementering. Efter gennemført uddannelse har du mulighed for at certificere dig som "Certified Impact Measurement Professional" og derved demonstrere din nyerhvervede og efterspurgte kompetencer over for arbejdsgivere og kunder.

Kursusforløbet udbydes af Effektfullt, som er Sveriges største tværsektorielle vidensaktør og medlemsorganisation for virksomheder, der ønsker at blive endnu skarpere til at måle den fordel, de gør for mennesker og miljø. Gennem uddannelser og konsulentydelser opbygger Effektfullt kapaciteten hos virksomheder, non-profit organisationer og aktører i den offentlige sektor til at måle, analysere og synliggøre deres effekter. Organisationen har 268 offentlige og private medlemmer på tværs af Sverige.

Tid, sted og sprog

Effektfults Impact Master Class forløber fra 18. oktober 2023 – til 7. december 2023 med tre fulde undervisningsdage i Malmö og 3 digitale mødedage. Bemærk at undervisningssprog og undervisningsmateriale er på svensk.

Pris

Medlemmer af Kooperationen kan tilmelde sig forløbet til prisen for ideelle organisationer*, som er 15.500 SEK + moms (19.375 SEK inkl. moms). Omregnet til danske kroner er prisen ca. 12.105 kr. inkl. moms.

Tilskud

Kooperationen har yderligere mulighed for at støtte medlemsvirksomheders deltagelse på Master Class i effektmåling med et beløb på 1.250 kr. per deltager. For at modtage tilskuddet skal man sende bekræftelse på tilmelding og betaling, virksomhedsnavn og kontonummer til ubk@kooperationen.dk.

Tilmelding

Du kan læse mere om kursusforløbet og tilmelde dig her

*Virksomheder organiseret som A/S eller Aps. vil dog skulle betale den almindelige pris, som er 19.375 svenske kroner + moms.