Den kooperative retshjælp

22. juni 2023 kl. 17:00 - 19:00 og 22. juni samme tid

Står I og mangler juridisk rådgivning til jeres startup, virksomhed eller civilsamfundsorganisation? I Den Kooperative Retshjælp kan i få gratis hjælp til at komme på rette vej.

Den Kooperative Retshjælp er et samarbejde mellem Kontra Advokater og Kooperationen. Initiativet har til formål at gøre juridisk rådgivning lettere tilgængelig for mindre og nystartede kooperativer, socialøkonomiske virksomheder og civilsamfundsorganisationer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Retshjælpen tilbyder mundtlig rådgivning og sparring, hvor deltagerne kan gennemgå en sag med en advokat, modtage en juridisk vurdering og rådgivning om, hvilke muligheder der er i forhold til selskabsformer ved opstart, muligheder for omstrukturering, fortolkning af vedtægter mv. samt gode råd til, hvordan de kommer bedst muligt videre. Der vil ikke være tale om decideret sagsbehandling.

Hvem kan deltage?

Retshjælpen er målrettet mindre og nystartede kooperativer, socialøkonomiske virksomheder og civilsamfundsorganisationer samt iværksættere, der endnu er på idéstadiet.

Arrangementerne foregår jævnligt i København, mens iværksættere fra resten af landet vil have mulighed for at få rådgivning online.

Tid & sted

Torsdag d. 1. juni, kl. 17-19 i Demokrati Garages Hal 3. Rentemestervej 57, 2400 København NV.
Torsdag d. 22. juni kl. 17-19 i Kooperationens Hus. Reventlowsgade 14, 5. sal, 1651 København V.

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig Den Kooperative Retshjælp ved at udfylde en kort formular med information om din virksomhed og det emne, du ønsker sparring om.

Tilmeld dig her