Kooperativ meningsdanner

Gør Kooperativer til Talk of the Town

I samarbejde med tænketanken CEVEA har Kooperationen skabt en Meningsdanneruddannelse, der sikrer jer gennemslagskraft i medierne. Gennem TV, Radio, aviser og blogs er meningsdannere med til at sætte dagsordenen, skabe debat og flytte holdninger i den offentlige debat.


Kommunalvalget står for døren, og den kooperative sektor er i vælten. Både politikere, medier og erhvervsliv vil alle vide mere. Jeres historier og erfaringer fra at drive kooperativer og socialøkonomiske virksomheder i Danmark skal derfor deles og høres. Af den grund har Kooperationen samlet nogle af Danmarks skarpeste debattører, redaktører og eksperter i den kooperative sektor til at undervise i, hvordan man får tastaturet til at slå gnister og mikrofonen til at ryge.

Over tre intensive moduler vil Meningsdanneruddannelsen lære jer, hvordan man sætter kooperativer og social økonomiske virksomheder på dagsordenen i den offentlige debat.

På meningsdanneruddannelsen får du:

  • Værktøjer til at bryde igennem mediemuren og deltage i den offentlige debat
  • Viden om hvordan du kan bruge dine historier til at skabe debat og flytte holdninger
  • Indsigten i tal og analyser bag de kooperative virksomheder i Danmark
  • Få den seneste viden og lær de nyeste teknikker for brugen af sociale medier
  • Et stærkt netværk af andre meningsdannere fra Det kooperative Danmark
  • Mulighed for at diskutere fremtidens erhvervspolitik, morgendagens arbejdsmarked og udviklingen af kooperative løsninger i og udenfor de store byer med politikere fra folketinget eller regeringen

Tid og sted

Uddannelsen løber over tre moduler, der hver varer fra torsdag til og med lørdag og vil foregå i Kooperationens lokaler i København.

Undervisningen foregår i følgende tidsrum:

torsdag  kl. 10:00 - 21:00
fredag kl. 9:00 - 21:00
lørdag kl. 9:00 - 13:00

Der kan forekomme ændringer i tiderne.


Første modul afholdes den 6. - 8. maj 2021.
Andet modul afholdes den 10. - 12. juni 2021.
Tredje modul afholdes den 26. - 28. august. 2021. 

Hvis du kommer fra en medlemsvirksomhed, betaler Kooperationen deltagergebyret på uddannelsen, men du skal selv lægge tid og transport til.

Hvis meningsdanner-uddannelsen er noget for dig, skal du blot melde dig til, og skrive en kort motiveret ansøgning for din deltagelse.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte konsulent Søren Malmborg fra Kooperationen på sm@kooperationen.dk eller +45 22950067, Uddannelses- og udviklingskonsulent Thomas Juhl fra Cevea på tj@cevea.dk eller +45 53700764.