Iværksætternetværk

Inspirationswebinar nr. 2:

Overvejer du at starte en virksomhed, hvor ejerskabet deles, og beslutningerne træffes i fællesskab?

Torsdag den 3. juni 2021 kl. 13:00 - 14:00 afholder Kooperationen endnu et inspirationswebinar om medarbejderkooperativer. Til anledningen har vi inviteret to spændende medarbejderejede virksomheder til en snak om, hvad det vil sige at starte og drive en demokratisk, fællesejet virksomhed:

Journalistbureauet TANK – Journalistbureauet TANK blev stiftet i 2014 og er et journalistisk fællesskab, der skriver artikler, laver radio og producerer webfortællinger til danske og internationale nyheds- og fagmedier. De er også nogle af hovedkræfterne bag ungdomsmediet Koncentrat.

By-Expressen – By-Expressen er et uafhængigt, medarbejderejet kurérfirma, som udelukkende leverer på ladcykler. Virksomheden blev etableret i 2012 af en gruppe erfarne cykelbude, der var trætte af branchens arbejdsvilkår.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til begge virksomheder.

Derudover vil der blandt andet være spændende nyt om Kooperationens nyeste projekt, ØreXund, der laves i samarbejde med svenske Coompanion og Tænketanken Demokratisk Erhverv. Projektet skal sikre tilvæksten af nye kooperativer i Øresundsregionen og byder på unikke muligheder for jer, der er kooperative iværksættere.

Webinaret er gratis, men kræver tilmelding via linket nedenfor senest 3. juni 2021 kl. 10.
Link til deltagelse fremsendes efter tilmelding.