Konflikthåndtering og løsning

Indhold

Konflikthåndtering og løsning

Uanset om vi bryder os om det eller ej, er konflikter en del af livet. Konflikter er ikke dårlige eller gode i sig selv. Det er måden, vi håndterer konflikter på, der er afgørende for, hvordan de opleves. Konstruktiv konflikthåndtering kan læres ved hjælp af enkle værktøjer, så du bliver bevidst om, hvornår og hvordan konflikter op- eller nedtrappes, og når du lærer at håndtere konflikter, frigiver du den bundne energi, der kan resultere i udvikling og vækst. Alle oplever konflikter, men der er stor forskel på, hvordan vi reagerer i en konfliktsituation.

Kurset inkluderer øvelser, gruppearbejde og præsentationer og dækker følgende områder:
• Kendskab til, hvordan du kan håndtere og løse konflikter, sådan at hverdagens uenigheder anvendes konstruktivt og innovativt.
• Indsigt i din egen konflikthåndteringsstrategi og hvordan du bliver mere opmærksom på din egen konflikthåndteringsstil
• Praktisk indføring i facilitering af dit eget team, der giver mulighed for at skabe et sikkert og produktivt miljø, hvor vanskelige emner kan diskuteres åbent i dit team.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at blive bedre til at håndtere konflikter. Hvis du har deltaget i kurset “Kommunikation i rollen som projektleder” og/eller styrer og leder projekter og byggeteams, så er kurset meget relevant.

Tid, sted og tilmelding

26. oktober 2023 kl. 09.30-16.00
Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart

Pris

Deltagelse er gratis for Kooperationens medlemmer.
Hvis du har tilmeldt dig og ikke møder op, vil du blive opkrævet 1.000 kr. i udeblivelsesgebyr.

Tilmeldingsfrist

Frist for tilmelding er onsdag den 6. september 2023 kl. 12.00.
Afmelding skal ske skriftligt til kontakt@kooperationen.dk senest onsdag den 6. september 2023.