Godmorgen-møde

 

Kooperationens Personaleforum inviterer til Godmorgen-møde

Torsdag den 21. september 2023, kl. 9.00 - 9.40, inviterer Kooperationens Personaleforum igen til Godmorgen-møde. Denne gang vil vi sætte fokus på Whistleblowerordninger.

Virksomheder, der har 250 ansatte eller derover, har allerede pligt til at have en whistleblowerordning. Den 17. december 2023 bliver mellemstore virksomheder også omfattet af kravet om etablering af en intern whistleblowerordning i whistleblowerloven. Det betyder, at virksomheder med mellem 50 og 249 medarbejdere senest den 17. december 2023 skal have etableret en whistleblowerordning, hvor virksomhedens medarbejdere skal kunne foretage indberetninger om lovovertrædelser og øvrige alvorlige forhold i virksomheden. På mødet vil vi gennemgå, hvad det kommer til at betyde for jeres virksomhed, herunder hvem der skal kunne indberette til ordningen, hvad der skal kunne indberettes samt lovens beskyttelseshensyn.

Godmorgen-mødet afholdes som et webinar og er en del af Kooperationens webinarserie, hvor vi en gang om måneden tager et relevant emne inden for personalejuraen op til en kort gennemgang.

Webinaret afholdes live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Har du forslag til et emne for vores godmorgen-møde, er du velkommen til at sende det til os på kontakt@kooperationen.dk.

Oplægget har en varighed af ca. 30 minutter, og derefter vil der være mulighed for spørgsmål og erfaringsudvekslinger for dem, der har lyst.

Deltagelse er gratis, tilmelding er nødvendig.