Årsmøde 2021

Program 2021 


Oplæg 

Demokrati og fællesskab v/ Tor Nørretranders 

Er fællesskaberne truet og demokratiets traditioner i opløsning? Eller er fællesskab blot ved at få en ny betydning og en ny form? Fællesskaber opstår og trives, fordi de er nødvendige, ikke fordi de er hyggelige. Og de har aldrig været mere nødvendige end i dag.Tor Nørretranders har for nyligt skrevet bogen Samfundsglæde, om hvordan vi genfinder stoltheden ved at være en aktiv del af vores fælles samfund.

Drøftelse af strategi 2023

Der vil være gruppedrøftelser. 

Kooperative ture i København

Kooperativt København inviterer på tre forskellige gåture i København, hvor medarbejdere fra de lokale kooperative og socialøkonomiske virksomheder vil vise os rundt og fortælle om deres virksomheder. Turene er ca. fem km lange, og der vil være korte ophold undervejs, hvor vi får lidt at drikke.

De tre ture går til:

  • Vesterbro - Vi går en tur på det gamle og nye Vesterbro og besøger diverse kooperative virksomheder som f.eks. Settlementet & Merkur Andelskasse
  • Nørrebro - Vi går en rundtur på det indre Nørrebro, hvor vi blandt andet besøger Københavns Cykelkooperativ, Spidsroden og Eks-Skolens Grafisk Design & Tryk
  • Christiania - Med udgangspunkt i Den Grønne Hal besøger vi Christiania og får en guidet tur rundt hos de kooperative virksomheder

Husk at tilkendegive hvilken tur du ønsker at deltage i, når du melder dig til årsmødet. Vi laver flere af den samme tur, så der er god plads til alle.

Festmiddag

I år skal vi spise på H15, i den gamle fragtmandshal på Halmtorvet 15, som er en del af Københavns kreative boble, Kødbyen, hvor restauranter, natklubber og kunstgallerier ligger side om side med slagterierne. H15 er et socialt og kulturelt forankret kulturhus på Vesterbro, hvor der serveres ærlig mad, håndplukkede vine og iskolde skønne drinks. Alt sammen med fokus på kvalitet og økologi. 

Vi har reserveret værelser til jer på Comfort Hotel Vesterbro, Vesterbrogade 23. Husk at sætte X ved tilmeldingen, hvis I vil overnatte der.

Tid og Sted

Torsdag den 28. oktober 2021 kl. 10.00.
Kooperationens årsmøde for medlemmer afholdes i Union på Nørre Allé 7, 2200 Købehavn N.

Tilmeldingsfrist og pris

Tilmeld dig senest den 5. oktober 2021. Pris for deltagelse inklusiv festmiddag med underholdning kr. 1.200. Pris for enkeltværelse inklusiv morgenmad kr. 1.100.