Praktikant til Kooperationens sekretariat

4. maj 2017

Har du lyst til at stifte bekendtskab med arbejdet i en arbejdsgiver- og interesseorganisation? Og kan din viden og kompetencer hjælpe os i arbejdet med at skabe flere kooperative og socialøkonomiske virksomheder i Danmark? Så skal du måske være vores nye praktikant med start i september 2017.

Hvem er vi?

Kooperationen er arbejdsgiver- og interesseorganisation for kooperative og socialøkonomiske virksomheder i Danmark. Vi yder vore medlemmer professionel rådgivning og service på tværs af et bredt spekter af forskellige virksomheder og virksomhedstyper – heriblandt socialøkonomiske virksomheder. Samtidig involverer vi os i aktiviteter rettet mod at skabe flere kooperative og socialøkonomiske virksomheder i Danmark.

Som praktikant bliver du en del af vores sekretariat i København, der består af 13 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant vil du blive en integreret del af sekretariats daglige arbejde, der i høj grad bestemmes af vores medlemmers behov samt af en omskiftelig omverden.

Konkrete arbejdsopgaver vil blandt andet kunne indbefatte:

  • Udarbejdelse af nyheder og tekster samt varetagelse af vores tilstedeværelse på de sociale medier
  • Tilrettelæggelse og gennemførelse af arrangementer, workshops, konferencer mv., eksempelvis for socialøkonomiske virksomheder 
  • Udvikling af informationsmateriale 
  • Politisk kommunikation og interessevaretagelse
  • Dataindsamling, databasevedligeholdelse og analysearbejde

Ud fra dine interesser og kompetencer vil du have mulighed for at påvirke, hvilke projekter og opgaver du kommer til at løse i din praktikperiode.

Praktikperioden

Arbejdsperioden ligger som udgangspunkt fra 1. september 2017 til 30. januar 2018 med en ugentlig arbejdstid på 34 timer, men kan tilpasses efter dit studies praktikforhold. Stillingen er ulønnet. Du har mulighed for at søge merit for praktikopholdet og optjene ECTS-point, men det er op til dig at undersøge nærmere på din uddannelsesinstitution, om arbejdet hos os vil være meritgivende.

Din profil

Du læser på overbygningen på en relevant videregående uddannelse, og du er glad for, og dygtig til, at indsamle, analysere og formidle viden. Du er initiativrig, engageret og trives i et travlt og uformelt miljø med tæt samarbejde. Endelig er det en fordel, hvis du har kendskab til socialøkonomiske og/eller kooperative virksomheder.

Vi tilbyder

Du vil i praktikperioden få mulighed for at få udvidet dit professionelle netværk til virksomheder, politikere, praktikere og embedsværk, ligesom du vil få en dybere forståelse af, hvad det vil sige at drive socialøkonomisk og kooperativ virksomhed.
Vi har en masse spændende og fagligt udfordrende opgaver, som du kan prøve kræfter med, og vi tilbyder et stærkt kollegialt netværk og hjælp og sparring til din praktikopgave.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karen Elisabeth Høeg på telefon 20 20 20 40 eller på keh@kooperationen.dk.

Du søger jobbet ved at skrive en ansøgning inklusiv motivation for at søge stillingen. Send ansøgningen inklusiv CV, referencer og andre relevante bilag til keh@kooperationen.dk
senest mandag den 22. maj 2017 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler den 1. og 2. juni 2017.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.