Unik mulighed for en heldig medlemsvirksomhed

18. august 2016

Vi udlodder en friplads til en af vores medlemsvirksomheder til den internationale skole for sociale kooperativer i Italien! 

Social Cooperatives International School inviterer nu ledere af sociale kooperativer til Napoli i Italien til fire intensive og inspirerende læringsdage fra den 20.-23. oktober 2016. Skolen, der har en stærk iværksætterprofil, er særligt målrettet ledere af sociale kooperativer. Dagene vil byde på et unikt læringsrum, hvor teoretiske diskussioner vil blive fulgt op af udvekslinger om praktiske erfaringer. Deltagerne vil blive del af et international, stærkt engageret og inspirerende netværk af sociale kooperativer. 

I 2016 vil skolen sætte særligt fokus på lokaludvikling, partnerskaber mellem sociale kooperativer og konventionelle virksomheder (profit/non-profit) samt finansielle instrumenter til udvikling af sociale kooperativer. Bag arrangementet står ”Federsolidarietà – Confcooperative”, som er Italiens største sammenslutning af sociale kooperativer. Arrangørerne forventer, at der kommer 40 deltagere, hvoraf halvdelen vil være fra Italien og den anden halvdel fra øvrige lande, så undervisningen kommer til at foregå på engelsk. Du kan læse mere om arrangementet her.

Kooperationen tilbyder at betale for rejseudgifter og gebyr for undervisningen. Hvis du er interesseret i at søge om en friplads, kan du sende en ansøgning til Kooperationen inden mandag den 29. august 2016. Ansøgningen skal indeholde navn, virksomhedsnavn, kontaktoplysninger og kort begrundet motivation til, hvorfor netop du skal til Italien på læringsrejse.

Send ansøgningen til Karen Elisabeth Høeg på keh@kooperationen.dk.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 20 20 20 40.