Hvad får man ud af fællesskabet?

Iværksætternetværk

Kooperationens iværksætternetværk – inspiration og sparring til kooperativt og socialøkonomisk iværksætteri

Community Istock 484092698 720Px

Vi inviterer til næste møde i Kooperationens iværksætternetværk. Denne gang mødes vi hos AL², i hjertet af København, hvor Arbejdernes Landsbank har åbnet et helt nyt og spændende sted, hvor døren er åben for alle syv dage om ugen, og hvor der sker meget mere end klassisk bankforretning. Events, udforskning af ideer samt design og test af nye koncepter er indholdet i de nyskabende rammer, hvor alle er velkomne til at deltage eller bare hænge ud og drikke en kop kaffe.

Kooperationens iværksætternetværk er for kooperative og sociale iværksættere, der ønsker at være en del af et dynamisk netværk. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for debatter og rådgivning for start af nye kooperative og/eller socialøkonomiske virksomheder og give dig mulighed for at realisere dine ideer i fællesskab med andre. 

Program

  • Velkommen v/ Kooperationen og præsentationsrunde
  • Ulrik Stærmose, Arbejdernes Landsbank, fortæller om tankerne bag AL² og Arbejdernes Landsbanks strategi og udvikling og deres indsats over for iværksættere og nye virksomheder.
  • Anton Ryslinge, Arkitekter uden Grænser (AUG), fortæller om den frivilligt drevet forening, der består af hovedsageligt arkitekter, der skaber udvikling med arkitektur og planlægning som redskaber. Anton vil fortælle om foreningens grundlag og opstart og om hvordan de driver foreningen og samarbejder i det daglige.
  • Peter Munkholm Nielsen fra Symbion, fortæller om, hvordan forskellige typer (kontor)fællesskaber fungerer. Symbion er en community for videndeling.
  • Inspirationsoplæg fra en kooperativ virksomhed, tbd
  • Idéer og sparring om det at starte virksomhed med fokus på fælleskab og demokrati 
  • Mad og drikke

Vi glæder os til at se dig!