Socialøkonomisk Forum

28. august 2018 kl. 15:00 - 18:15

Så er det snart tid til næste møde i Kooperationens Socialøkonomiske Forum. Programmet inkluderer denne gang et besøg hos Huset Venture Storkøbenhavn, ekspertoplæg om SoMe og digital markedsføring samt præsentationer fra nye medlemsvirksomheder. Arrangementet er for alle medlemsvirksomheder i Kooperationen, der arbejder med eller interesserer sig for socialøkonomi. Vi glæder os til at se jer! 

Om Socialøkonomisk Forum

Med Socialøkonomisk Forum vil vi samle socialøkonomiske aktører og interessenter i Kooperationen til to årlige arrangementer, hvor programmet står på faglig inspiration, netværk og debat om socialøkonomien.Målet er at styrke det socialøkonomiske arbejde: På det politiske og det praktiske plan, nationalt og lokalt, og i den enkelte virksomhed som i Kooperationen som helhed.

Samtidig er det vores ambition, at Socialøkonomisk Forum vil bidrage til at styrke relationer og samarbejdsflader mellem vores socialøkonomiske medlemsvirksomheder – og lige så vigtigt: Relationen mellem arbejdet ude i virksomhederne og vores arbejde med at fremme socialøkonomien i Kooperationens sekretariat.

Program 

Kl. 15.00 Velkommen og rundvisning hos Huset venture Storkøbenhavn
Introduktion til Huset Ventures arbejde med social og miljømæssig bæredygtighed.

Kl. 15.30 Præsentation: Nye medlemmer

Kl. 15.50 Sidste nyt hos jer, i Kooperationen og på SØV-området

  • Er der sket noget nyt og spændende i de enkelte virksomheder? Herunder mulighed for at få inputs og sparring på specifikke problemstillinger. 
  • Vi giver en kort gennemgang af, hvad der er sket siden sidst: Er der nye spændende tiltag, puljer, arrangementer e. lign., og hvad sker der på det politiske niveau?
  • Vi tager en snak om, hvor I ser behov for fokus og aktiviteter fremadrettet. 

Kl. 16.30 Pause

Kl. 16.45 Sociale medier og digital markedsføring: Hvad sker der lige nu?
De sociale medier udgør stadig en unik mulighed for at nå dine kunder med mere end 3 mio. danskere, der logger ind på Facebook hver måned - og 500.000 for LinkedIn. Hvad, der kommer igennem algoritmernes nåleøje, har dog ændret sig meget i de senere år, ligesom der er kommet nye muligheder for at nå ens følgere.
Christian Vestergaard, seniorkonsulent hos Obsidian Digital, der arbejder med digital markedsføring - fortæller, hvad der lige nu giver resultater for danske virksomheder på sociale netværk som Facebook, Instagram og LinkedIn.

Kl. 17.45 Lidt let at spise og drikke

Kl. 18.15 Tak for i dag

Dato og sted

Tirsdag den 28. august 2018, kl. 15.00 - 18.15.
Huset Venture Storkøbenhavn, Telegrafvej 4, opgang 2, 2750 Ballerup.

Pris

Gratis.

Tilmelding

Frist for tilmelding er senest den 21. august 2018 til Ulrik Boe Kjeldsen på ubk@kooperationen.dk. Telefon 22 22 05 35 eller 33 55 77 47.