ØreXund excubator

14. september 2021 kl. 10:30

Er I Øresundsregionens nye iværksættere – og går I med en drøm om at starte eller udvikle en bæredygtig og demokratisk ejet virksomhed?

ØreXund Excubator har netop åbnet for ansøgninger og leder nu efter iværksættere på begge sider af Øresund. ØreXund Excubator henvender sig til iværksættere, der ønsker at udvikle bæredygtige og demokratiske virksomheder baseret på fællesejerskab (fx kooperativer). De udvalgte virksomheder vil modtage forretningsudvikling og rådgivningsforløb, ligesom der vil blive fokuseret på at etablere netværk, hvor man kan møde mentorer og udforske nye markeder.

I perioden september 2021 – juni 2022 vil iværksættere kunne deltage i fire Excubator-forløb, der løber over 9 uger med én ugentlig workshop. Første forløb starter den 14. september 2021. Ansøg her. Tilmeldingsfrist til første forløb er den 2. september 2021.

ØreXund Excubator er resultatet af et samarbejde mellem danske Kooperationen, Tænketanken Demokratisk Erhverv og svenske Coompanion og har det overordnede formål at styrke bæredygtigt og fællesejet iværksætteri i hhv. dansk og svensk erhvervsliv. ØreXund Excubator er støttet af midler fra EU's InterReg-pulje, der giver midler til samarbejder på tværs af Øresund, Skagerrak og Kattegat.

 

Orexund Logo

Oresund Kattegat Skagerrak 350Px

  • ØreXund Excubator

    Ørexund Kasse 200 X 235

    ANSØG HER