Godmorgenmøde om den svære samtale

16. maj 2024 kl. 09:00 - 09:40

Kooperationens Personaleforum inviterer til Godmorgen-møde om den svære samtale

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 9.00 - 9.40, inviterer vi igen til Godmorgen-møde. Denne gang vil temaet være den svære samtale. En svær samtale vil ofte være en kritisk samtale i forbindelse med en medarbejders ansættelse. Samtalen er både kritisk, fordi den er nødvendig, og fordi den ofte har et kritiserende element. Afsættet for samtalen kan fx være manglende faglighed, manglende engagement og indsats, omfattende sygefravær eller manglende samarbejdsevner.

En svær samtale er ikke en uformel snak mellem to parter. Der er noget på spil for begge parter, og er derfor en formaliseret dialog med det formål at finde løsninger. Ligeledes kan samtalen indeholde et juridisk element, der handler om at dokumentere et forløb. På godmorgen-mødet vil vi blandt andet se nærmere på de forskellige faser i den svære samtale herunder, hvad der er vigtigt før samtalen, under samtalen og i det videre forløb. Vi vil have fokus på vigtigheden af at gøre et godt forarbejde, herunder sikre sig tilstrækkelig dokumentation gennem forløbet, så arbejdsgiver har et godt udgangspunkt, når der er et ønske om at forandre en uhensigtsmæssig situation.

Godmorgen-mødet afholdes som et live webinar, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Oplægget har en varighed af ca. 30 minutter, og derefter vil der være mulighed for spørgsmål og erfaringsudvekslinger for dem, der har lyst.

Deltagelse er gratis, tilmelding er nødvendig.

Har du forslag til et emne for vores godmorgen-møde, er du meget velkommen til at sende det til os på kontakt@kooperationen.dk

Vær opmærksom på, at link til webinar udsendes et par dage før, til din mail. Du bedes tjekke dit spam filter.

Har du ikke modtaget link dagen før, bedes du kontakte kontakt@kooperationen.dk for genfremsendelse af link.

 

Tilmelding