Godmorgen-møde med Kooperationen

14. oktober 2021 kl. 09:00 - 09.40

Kooperationens Personaleforum inviterer til Godmorgen-møde

Torsdag den 14. oktober 2021, kl. 9.00 - 9.40, inviterer Kooperationens Personaleforum igen til Godmorgen-møde. Denne gang med overskriften ”Regelsættet omkring COVID-19”.

Forhåbentlig er det sidste gang vi har behov for at have emnet COVID-19 på dagsordenen, men vi oplever desværre, at I stadig ude på arbejdspladserne ”bøvler” med smittede ansatte eller ansatte, der har været i nærkontakt til en smittet.

På webinaret vil vi stille skarpt på jeres muligheder for at forlange test af de ansatte, definition af begrebet ”nærkontakt” og mulighederne for refusion ved den ansattes fravær. Vi vil også komme ind på betingelserne for, at COVID-19 kan anerkendes som arbejdsskade, og hvordan I behandler en sådan anmeldelse.

Godmorgen-mødet afholdes som et webinar og er en del af Kooperationens webinarserie, hvor vi en gang om måneden tager et relevant emne inden for personalejuraen op til en kort gennemgang.

Webinaret afholdes live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Har du forslag til et emne for vores godmorgen-møde, er du velkommen til at sende det til os på kontakt@kooperationen.dk.

Oplægget har en varighed af ca. 30 minutter, og derefter vil der være mulighed for spørgsmål og erfaringsudvekslinger for dem, der har lyst.

Deltagelse er gratis, tilmelding er nødvendig.

Læs mere og tilmeld dig her.