Godmorgen-møde 22. juni 2023

22. juni 2023 kl. 09:00 - 9.40

Kooperationens Personaleforum inviterer til Godmorgen-møde

Torsdag den 22. juni kl. 9.00 - 9.40, inviterer Kooperationens Personaleforum igen til Godmorgen-møde. Denne gang vil vi sætte fokus på Den nye lov om ansættelsesbeviser og visse arbejdsvilkår.

Folketinget har den 11. maj 2023 vedtaget lovforslaget om ansættelsesbeviser og visse arbejdsvilkår. Loven træder i kraft den 1. juli 2023 og erstatter den nuværende ansættelsesbevislov. Vi vil på mødet særligt se nærmere på, hvorledes lovforslaget udvider arbejdsgivers oplysningspligt i ansættelsesbeviset samt de nye rettigheder, der introduceres for lønmodtagere, der særligt vil få betydning for personer med en løsere tilknytning til arbejdsmarkedet f.eks. vikarer, deltidsansatte og ansatte med tilkaldevagter.

Godmorgen-mødet afholdes som et webinar og er en del af Kooperationens webinarserie, hvor vi en gang om måneden tager et relevant emne inden for personalejuraen op til en kort gennemgang.

Webinaret afholdes live, og du har derfor mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Har du forslag til et emne for vores godmorgen-møde, er du velkommen til at sende det til os på kontakt@kooperationen.dk.

Oplægget har en varighed af ca. 30 minutter, og derefter vil der være mulighed for erfaringsudvekslinger for dem, der har lyst.

Deltagelse er gratis, tilmelding er nødvendig.

Tilmelding til Godmorgenmøde