DISIE GRØNT x Kooperationen x Food & Bio Cluster Denmark

28. februar 2023 kl. 14:30 - 17.00


Matchmaking event for grønne fødevareiværksættere, kommuner og virksomheder


Er du indkøber hos kommunen, fødevaregrossist eller grøn fødevareiværksætter?
Så kom!

DISIE GRØNT, Kooperationen og Food & Bio Cluster inviterer til matchmaking event i The Kitchen, hvor du kan møde din næste samarbejdspartner.

Hvor: The Kitchen AU
Hvornår: 28.02.2023
Tidspunkt: 14.30 - 17.00
Hvad: Matchmaking event – tilmeld dig her.

Kommuner i Danmark køber samlet set ind for 380 milliarder kroner om året og kun under 10 procent af kommunerne benytter sig af grønne krav, som reelt gør en forskel for klima og miljø.* Indkøb af grønne fødevarer er flere gange udråbt som et oplagt sted at spare i kommunernes klimaregnskab.

I dag er grønne iværksættere leveringsdygtige i Danmark af en langt række proteinalternativer, transport, produktion, emballage og andre grønne føde- og drikkevarer mm.

Som nystartet iværksætter kan det være udfordrende at vinde et udbud hos en kommune og derfor vil DISIE, Kooperationen og Food & Bio Cluster Denmark gerne sætte fokus på alternative veje til at blive leverandør til kommunen.
Eksempelvis kan du som iværksætter blive underleverandør til en grossist, som har vundet et udbud, eller søge Aarhus Kommunes Grønne Investeringspulje.

Så kom til matchmaking event den 28.02 og hør om dine muligheder. Måske møder du en fødevaregrossist, som gerne vil teste dine produkter, eller måske møder du en grøn fødevareiværksætter, der som underleverandør kan hjælpe dig med at levere på dine grønne målsætninger overfor kommunen.

PROGRAM

  • Velkommen fra DISIE, Kooperationen og Food & Bio Cluster Denmark
  • Oplæg om den Grønne Investeringspulje og om at blive underleverandør
  • Mød en iværksætter og underleverandør til kommunen
  • Matchmaking og networking

 

Arrangementet er støttet af Tuborgfondet og Erhvervsstyrelsens pulje for iværksætterevents.