Bestyrelseskursus for kooperativer

29. september 2021 kl. 10:00 - 08.04 2021 kl. 12.00

Kooperationen afholder kursus for bestyrelsesmedlemmer i medlemsvirksomhederne.

Formålet med kurset er at sætte fokus på ansvaret og rollen som bestyrelsesmedlem i en virksomhed eller en organisation.

På kurset gives der overblik over det juridiske og det økonomiske ansvar. Vi drøfter også, hvordan man som medlem kan arbejde videre med at sikre den gode dialog og det konstruktivt samarbejde i bestyrelsen. Kurset vil inspirere bestyrelsesmedlemmerne til at kikke på egen rolle i bestyrelsen. Og endelig vil man løbende på kurset få tips til prioriteringen af sin egen tid og engagement i rollen som bestyrelsesmedlem.

Undervisere på kurset er Sane Aakermann Østrup, der er konsulent i Kooperationen og advokat Ole Borch, der selv har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder.

Ole Borch beskæftiger sig med en række aspekter i bestyrelsesarbejdet og er forfatter til bøgerne ”Ny i bestyrelsen” og ”Succes i en dansk bestyrelse”. Bogen ”Succes i en dansk bestyrelse”, der kan downloades på en smartphone eller en tablet, er en del af kursuspakken.
Undervisningsformen vil være baseret på konkrete eksempler og cases, og man får som deltager også mulighed for at prøve kræfter med række dilemmaer fra virkeligheden.

Kurset starter den 29. september 2021 kl. 10.00 og afsluttes den 30. september 2021 kl. 12.00. Der er mulighed for at fravælge middag og overnatning i Odense.

Pris for kurset: 2.750 kr. (inkl middag og overnatning) - 1.750 kr (ekskl. Middag og overnatning)

Læs mere og tilmeld dig her.