Bestyrelseskursus for kooperativer

25. marts 2020 kl. 10:00 - 26. marts 2020 kl. 12.00

Kære kursusdeltager
På grund af regeringens corona tiltag og anbefalinger er kurset den25- 26. marts 2020 aflyst. Kurset vil blive afholdt på et senere tidspunkt og du vil så få invitation tilsendt direkte.

 

Kooperationen afholder kursus for bestyrelsesmedlemmer i medlemsvirksomhederne.

Formålet med kurset er at sætte fokus på ansvaret og rollen som bestyrelsesmedlem i en virksomhed eller en organisation.

På kurset gives der overblik over det juridiske og det økonomiske ansvar. Vi drøfter også, hvordan man som medlem kan arbejde videre med at sikre den gode dialog og det konstruktivt samarbejde i bestyrelsen. Kurset vil inspirere bestyrelsesmedlemmerne til at kikke på egen rolle i bestyrelsen. Og endelig vil man løbende på kurset få tips til prioriteringen af sin egen tid og engagement i rollen som bestyrelsesmedlem.

Underviser på kurset er advokat Ole Borch, der selv har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder.

Ole Borch beskæftiger sig med en række aspekter i bestyrelsesarbejdet og er forfatter til bøgerne ”Ny i bestyrelsen” og ”Succes i en dansk bestyrelse”. Bogen ”Succes i en dansk bestyrelse”, der kan downloades på en smartphone eller en tablet, er en del af kursuspakken.
Undervisningsformen vil være baseret på konkrete eksempler og cases, og man får som deltager også mulighed for at prøve kræfter med række dilemmaer fra virkeligheden.

Kurset starter den 25. marts 2020 kl. 10.00 og afsluttes den 26. marts 2020 kl. 12.00. Der er mulighed for at fravælge middag og overnatning i Odense.

Pris for kurset: 2.750 kr. (inkl middag og overnatning) - 1.750 kr (ekskl. Middag og overnatning)

Læs mere og tilmeld dig her.