Socialøkonomisk Forum

24. maj 2018 kl. 14:00 - 18:00

Så er det snart tid til nyt møde i Kooperationens Socialøkonomiske Forum. Temaet er ”Salg for Idealister”. Vi håber meget, at 1-2 repræsentanter fra jeres virksomhed har lyst til og mulighed for at deltage. Arrangementet er for alle medlemsvirksomheder i Kooperationen, der arbejder med eller interesserer sig for socialøkonomi.

Om Socialøkonomisk Forum

Med Socialøkonomisk Forum vil vi samle socialøkonomiske aktører og interessenter i Kooperationen til to årlige arrangementer, hvor programmet står på faglig inspiration, netværk og debat om socialøkonomien.Målet er at styrke det socialøkonomiske arbejde: På det politiske og det praktiske plan, nationalt og lokalt, og i den enkelte virksomhed som i Kooperationen som helhed.

Samtidig er det vores ambition, at Socialøkonomisk Forum vil bidrage til at styrke relationer og samarbejdsflader mellem vores socialøkonomiske medlemsvirksomheder – og lige så vigtigt: Relationen mellem arbejdet ude i virksomhederne og vores arbejde med at fremme socialøkonomien i Kooperationens sekretariat.

Program 

Kl. 14.00 Byvandring på Vesterbro med Gadens Stemmer
Vi starter dagens program med en times spændende byvandring på Vesterbro i selskab med en guide fra den socialøkonomiske virksomhed Gadens Stemmer. Guiden vil på turen fortælle os om sin personlige tilknytning til kvarteret og livshistorie på kanten af samfundet. Vi mødes og starter turen i/ved mødesalen i stuen, hvor I kan lægge tasker mv.

Kl. 15.00 Velkommen og dagens program

Kl. 15.15 Sidste nyt hos jer, i Kooperationen og på SØV-området

  • Er der sket noget nyt og spændende i de enkelte virksomheder? Herunder mulighed for at få inputs og sparring på specifikke problemstillinger.
  • Vi giver en kort gennemgang af, hvad der er sket siden sidst: Er der nye spændende tiltag, puljer, arrangementer e. lign., og hvad sker der på det politiske niveau?
  • Vi tager en snak om, hvor I ser behov for fokus og aktiviteter fremadrettet.

Kl. 15.45 Pause

Kl. 16.00 ”Salg for idealister”, oplæg og workshop
v/ Leon Birdi, ekspert i salg og forretningsudvikling

Alle virksomheder, også ildsjælene, skal have kunder - men hvad kan du gøre, hvis salg og markedsføring ikke er dit speciale? På denne workshop får du konkrete og direkte brugbare input til at:

  • Finde nye kunder
  • Sælge mere til de kunder du har i forvejen
  • Du får naturligvis også input til at benytte de sociale medier, især Linkedin og Facebook, til at adressere nuværende og kommende kunder.

Du kan blandt andet høre om:

  • Hvorfor salg ikke er farligt, forkert eller fusket
  • Hvordan du kan sælge og rådgive på samme tid
  • Hvordan du via systematik og struktur kan implementere enkle og effektive salgsindsatser

Kl. 17.30 Lidt let at spise og drikke

Kl. 18.00 Tak for i dag

Dato

Torsdag den 24. maj 2018, kl. 14.00 - 18.00.

Sted

Kooperationen, Reventlowsgade 14, st. th., 1651 København V 

Pris

Gratis.

Tilmelding

Senest den 20. maj 2018 til Karen Elisabeth Høeg på keh@kooperationen.dk eller telefon 20 20 20 40.