Landdistriktseminarer i marts 2019

12. marts 2019

Kooperationen inviterer til 2 seminarer

Formålet med seminarerne er etablering og styrkelse af fællesskabsøkonomier i landdistrikterne. Igennem de senere år er der lokalt blevet etableret flere og flere fællesskabsøkonomier inden for erhverv, lokal udvikling, dagligvarebutikker, fødevarefælleskaber, vedvarende energi, kunster sammenslutninger m.v. De gamle fællesskabsøkonomier som vandværker, lokale brugsforeninger, andelsboligforeninger o.a. eksisterer også i bedste velgående. De bidrager alle til skabelse af arbejdspladser, lokal udvikling og attraktivitet i forhold til bosætning.

Kom derfor med til et af disse seminarer hvis du/I overvejer at etablere en fællesskabsøkonomi, har gang i aktiviteter, der kan føre til etablering og/eller er medlem af en nyligt etableret fællesskabsøkonomi. Er du landdistriktsrådgiver/LAG-FLAG koordinator er emnet måske også relevant?

Seminarerne er opdelt i et indlæg fra en allerede veletableret fællesskabsøkonomisk virksomhed, og derefter er der mulighed for at søge viden ved 4 forskellige borde, hvor Kooperationen og etablerede fællesskabsøkonomier deler viden ud, vejleder og giver gode råd.

Tid og sted

Tirsdag den 12. marts 2019, kl. 13.00-17.00.
Sidesporet, Ahlgade 1B, 4300  Holbæk.

Torsdag den 21. marts 2019, kl. 10.00-15.00.
Løvskal Kultur- og Forsamlingshus, Løvskal Landevej 18, 8850 Bjerringbro. 

Læs mere og tilmeld dig her