Kooperationens iværksætternetværk

22. juni 2017 kl. 15:00 - 17.30

Vi inviterer til møde i Kooperationens iværksætternetværk den 22. juni 2017.

Iværksætternetværket er for kooperative og sociale iværksættere, der ønsker at være del af et dynamisk netværk. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for debatter og rådgivning for start af nye kooperative og/eller socialøkonomiske virksomheder og give dig mulighed for at realisere dine ideer i fællesskab med andre.

På mødet vil Hjalte Betak fra Crate Nordic fortælle, hvordan han startede en vellykket kampagne på crowdfunding platformen KickStarter, og hvad det betød for virksomheden. Derefter vil Julie Abitz, som er projektudvikler i Fritidsakademiet, fortælle om projektet Selvsvingslaboratorie.

Crate Nordic 
Crate Nordic er en online markedsplads for lokalt produceret møbeldesign. Platformen blev til ud fra et ønske om at gøre det lettere for den enkelte møbelhåndværker at producere, sælge og markedsføre unikke produkter online.

Selvsvingslaboratoriet - Nørrebro
Ideen med Selvsvingslab er at hjælpe med at udklække nye initiativer der bidrager til opstart af iværksætteri, mikro-virksomheder og fritidsjob, med det formål at skabe social og økonomisk værdi for kvarteret. 

Dato: Torsdag den 22. juni 2017, kl. 15.00-17.30.
Sted: Mødet holdes i Kooperationens Hus, Reventlowsgade 14, st., 1651 København V.
Pris:  Deltagelse er gratis.

Tilmeld dig her

Kooperationens iværksætternetværk