Kooperationens iværksætternetværk

2. november 2017 kl. 15:00 - 17.30

Vi inviterer til møde i Kooperationens iværksætternetværk torsdag den 2. november 2017.

Iværksætternetværket er for kooperative og sociale iværksættere, der ønsker at være del af et dynamisk netværk. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for debatter og rådgivning for start af nye kooperative og/eller socialøkonomiske virksomheder og give dig mulighed for at realisere dine ideer i fællesskab med andre.

Student & Innovation House (CBS)

En gruppe CBS-studerende har siden 2013 arbejdet på at rejse penge til at forvandle den gamle Frederiksberg Politigård til et studenter- og innovationshus. I begyndelsen af marts kom den seneste fondsstøtte – nu har de 52 millioner kroner.

Anne Katrine Buch Vedstesen og Christian Refshauge co-founders af Forening Student & Innovation House  vil fortælle om, hvordan en gruppe studerende med en klar vision skabte et bæredygtigt og engagerende studenterhus, der vil forandre samfundet.

Tror du, at et hus kan forandre verden? Det tror vi!

"Vores samfund ændrer sig drastisk og fremtidens komplekse udfordringer kalder på intelligente og innovative løsninger. Vi tror på, at studerende - som morgendagens ledere, medarbejdere og verdensborgere - skal spille en afgørende rolle i både formuleringen og implementeringen af disse løsninger. Derfor skal de klædes på, så de har redskaberne, rammerne og ambitionerne til at tage fremtidens udfordringer op, og på den måde skabe en bedre verden.

Vi mener, at hverken offentlige, civile eller private tiltag, universitetssystemet eller studenterorganisationerne i dag formår at løse denne opgave til fulde. Vi mangler grundlæggende et sted, hvor siloer blandt studerende og mellem studerende og samfundet nedbrydes, hvor studerende i et uformelt læringsmiljø udforsker verden og sammen kan klæde sig på til at forbedre den. Som studerende har vi passion for samfundet, gejst til at skabe forandring og i fællesskab viljestyrke til at se projekter lykkes. Skal vi løse samfundets store udfordringer, kræver det nysgerrighed, et højt ambitionsniveau og nye partnerskaber på tværs. Projektets vision er formet af vores fælles historie og Danmarks DNA. I Danmark har vi tradition for at være “innovative og progressive” i måden, hvorpå vi skaber vækst og udvikler vores samfund."

Deltagelse er gratis. 

Dato

Torsdag den 2. november 2017, kl. 15.00-17.30.

Sted

Mødet holdes i Kooperationens Hus, Reventlowsgade 14, st., 1651 København V.

Tilmelding iværksætternetværk