Kooperationen på Folkemødet 2018

14. juni 2018 kl. 13:30

På årets Folkemøde på Bornholm bliver der rig mulighed for at dykke ned i det socialøkonomiske felt. Kooperationen står sammen med advokaterne Foldschack, Forchhammer, Dahlager og Barfod og de tre socialøkonomiske virksomheder Grennessminde, Glad Fonden og Specialisterne bag Det Socialøkonomiske Telt på Folkemødet.

Teltet åbnes af beskæftigelsesministeren, der vil diskutere med socialøkonomiske virksomheder, hvordan socialt udsatte kommer med i et arbejdsfællesskab. Derudover byder teltet på debatter om pædagogiske metoder i socialøkonomiske virksomheder, diversitet på arbejdspladsen, nye metoder til at få udsatte borgere i beskæftigelse, økologi og socialøkonomi, verdensmål med Lykketoft, uddannelse, kultur, bæredygtighed og meget andet.

Folkemødedebat: Rimer økologi på socialøkonomi?

Tid: Fredag d. 15. juni, kl. 13.30 - 14.30
Sted: Det socialøkonomiske telt, Kæmpestranden – J22

Hvem skal eje og arbejde i fremtidens økologiske landbrug? Bør vi indtænke fælleseje og rummelige arbejdspladser, når vi over de næste år skal omlægge 67.200 danske hektar landbrugsjord (et areal større end Bornholm) til arbejdsintensiv økologisk drift?

Kooperationen sætter på årets folkemøde fokus på potentialerne i at samtænke økologi og socialøkonomi. Kom forbi Det socialøkonomiske telt fredag eftermiddag og hør hvad blandt andre Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening, ser af muligheder.

Læs mere om arrangementet på Facebook. Og hjælp os gerne med at sprede ordet ved at synes om eller dele begivenheden. Måske er det interessant for én, du kender?

Overrækkelse af den socialøkonomiske kommunepris

Tid: Fredag d. 15. juni, kl. 17.00 - 17.45
Sted: Det socialøkonomiske telt, Kæmpestranden – J22

Fredag eftermiddag overrækkes Den Socialøkonomiske Kommunepris til den danske kommune, der har gjort mest ud af socialøkonomien i det forgangne år, og derefter er der mulighed for at nyde det gode selskab til Den Socialøkonomiske Netværksbar. Alt i alt er Det Socialøkonomiske Telt "the place to be", hvis man har interesse i det socialøkonomiske felt.

Se det samlede program på teltets Facebook-side og i Folkemødets officielle program. Spørgsmål om teltet stiles til Peter Kellermann Brandorff, pkb@kooperationen.dk, telefon 22 25 03 53.