Bestyrelseskursus

1. januar 2018

Kursus for bestyrelsesmedlemmer afholdes i Odense den 18.-19. januar 2018.

Vi tilbyder Kooperationens medlemsvirksomheder at deltage i et spændende kursus, hvis formål først og fremmest er at bevidstgøre deltagerne om deres rolle og ansvar som bestyrelsesmedlemmer. Dernæst skal kurset inspirere bestyrelsesmedlemmerne til løbende at udvikle og dygtiggøre sig, og ikke mindst foretage den prioritering, som det kræver at være bestyrelsesmedlem i en moderne verden med frister og deadlines.

Underviser på kurset er Ole Borch, advokat, og han har selv mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder.

Ole Borch udgav i 2015 den meget roste bog: Ny i bestyrelsen. I efteråret 2017 udkommer en digitaliseret version af bogen, der i dette format får titlen: Succes i en dansk bestyrelse. Bogen, som kan downloades på en smartphone eller en tablet, er en del af kursuspakken.

Undervisningsformen vil være baseret på masser af konkrete eksempler og cases, og man får som deltager også mulighed for at prøve kræfter med række dilemmaer fra virkeligheden. Skynd jer derfor at tilmelde jer til dette spændende kursus.

Læs mere og tilmeld dig her.