Åben workshop for sociale iværksættere

12. december 2017 kl. 14:30 - 17:00

Overvejer du, eller er du i gang med at starte en socialøkonomisk virksomhed i Region Midtjylland? Så er der nu hjælp at hente!

Netværket Socialøkonomi Midtjylland og Sociale Entreprenører i Danmark er gået sammen om at samle fagfolk og praktikere med viden om socialøkonomisk forretningsudvikling i samme rum, på samme tid.

Målet er at give midtjyske socialøkonomiske iværksættere inspiration og konkret sparring til deres forretningsudvikling.

Målrettet sparring

For at kunne tilrettelægge og målrette sparringen, vil du ved tilmelding blive bedt om kort at beskrive din forretningsidé og angive på hvilke områder, du særligt ønsker sparring. Med udgangspunkt i tilmeldingerne vil hver iværksætter blive matchet i 1:1 sparringssessioner med en eller flere ressourcepersoner. Herudover vil vi i programmet også forsøge at give rum for generel erfaringsudveksling, plenumoplæg samt mulighed for selv at opsøge relevante ressourcepersoner.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem netværket Socialøkonomi Midtjylland (en del af Rummelig iMidt), Sociale Entreprenører i Danmark og Kooperationen.

Tid og sted

Den 12. december 2017, kl.  14.30-17.00.
Kulturgyngen, Mejlgade 53, 8000 Aarhus C

Pris

Gratis.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her.